В Київській області реалізується ряд благодійних проектів щодо допомоги дітям-сиротам і дітям, яких позбавлено батьківської опіки.


Про це повідомили в Київській обласній державній адміністрації.


Днями представництвом благодійної організації “Надія і житло для дітей” виділено 207 тисяч гривень для придбання і облаштування дитячого дому сімейного типу в Узині Білоцерківського району, передає «УНІАН».


Як повідомив голова Білоцерківської райдержадміністрації Роман Плугатор, це стало можливим завдяки дії угоди про співпрацю між Білоцерківською райдержадміністрацією, управлінням у справах сім'ї і молоді Київської облдержадміністрації, Службою у справах неповнолітніх Київської облдержадміністрації, представництвом благодійної організації “Надія і житло для дітей” в Україні “Трансформація державної системи опіки над дітьми – сиротами і дітьми, яких позбавлено батьківської опіки, - регіональний аспект: Київська область”.


Крім того, встановлено початок співпраці місцевої влади Ірпіня з комунальним підприємством „Київська регіональна інвестиційна компанія”.


Як повідомив генеральний директор компанії Сергій Приймаченко, щомісячно компанія перераховуватиме для сиріт Ірпеня три тисячі гривень. На кошти, передані компанією до відділу у справах сім'ї і молоді Ірпінського міськвиконкому, цією категорією дітей вже було придбано шкільну форму, учнівські обладнання. А на Новий рік сироти отримали, крім традиційних подарунків з солодощами, ще й комплекти постільної білизни.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

401