Президент України Віктор Ющенко підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про енергозбереження», згідно з яким державна експертиза з енергозбереження визначається як система заходів щодо встановлення відповідності показників об'єктів експертизи до вимог нормативно-правових актів і нормативно-технічних документів у сфері енергозбереження.

Як повідомили в прес-службі глави держави, в Законі також введено нову статтю – «енергетичний аудит», який планується проводити з метою визначення шляхів раціонального використовування паливно-енергетичних ресурсів, уникнення необґрунтованих витрат на проведення енергозберігаючих заходів, а також з метою здійснення енергозберігаючих заходів і введення менеджменту з енергозбереження. Крім того, енергетичний аудит пропонується проводити для встановлення обґрунтованих об'ємів споживання паливно-енергетичних ресурсів, передає «ЛІГА».

Нагадаємо, Закон «Про внесення змін до Закону України «Про енергозбереження» прийнятий Верховною Радою України 22 грудня 2005 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

321