Народний депутат України, член фракції КПУ Сергій Гмиря звинувачує представників «помаранчевої влади» в проведенні антиконституційної політики і зраді українського народу. Таку заяву він зробив з парламентської трибуни, передає кореспондент ForUm’у.

«Президент України Віктор Ющенко стверджує, що нова Конституція неправомірна, оскільки не підтверджена референдумом, але і Конституція 1996 року не підтверджена референдумом», - сказав Гмиря і додав: «Що тоді робить Віктор Андрійович (Ющенко – ред.) на Банковій? Хай іде на пасіку і розводить бджіл. Якщо Конституція повинна бути підтверджена референдумом - він не Президент».

За словами народного депутата, нинішня влада в Україні проводить «політику знущання над Конституцією», яка традиційна для «помаранчевих».

«Ми пам'ятаємо, як складалася блюзнірська присяга, тоді ще не президента Ющенка, ми пам'ятаємо, хто блокував складання присяги суддями КСУ. Це свідома політика, антиконституційна політика, політика зради українського народу», - сказав Гмиря.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

274