На соціально-економічну ситуацію в Запорізькій області «так звана відставка уряду ніяк не вплине. Область як працювала, так і працює, тут панують спокій і злагода», - заявив голова Запорізької обласної державної адміністрації Євгеній Червоненко.

За його словами, «як менеджер, можу відповідально заявити – на соціально-економічну ситуацію в Запорізькій області так звана відставка уряду ніяк не вплине. Область як працювала, так і працює, тут панують спокій і злагода. Проте я жорстко відстоюватиму позицію Президента України».

«Це не політика, а політиканство. Деякі парламентарії та їхні партійні лідери показали, що їх амбіції вищі за національні інтереси, - заявив він. - Для деяких політиків головне не Україна, а хто і ким керуватиме», передає «УНІАН» з посиланням на сайт RAZOM.

«Як завжди, в ролі «постійно ображеної» виступила Юлія Володимирівна і, як завжди, звинуватила всіх у всьому. Ударивши по колишніх колегах не «словом, а справою», вона доклала руку до відставки уряду. Проте вважаю: якщо з'ясується, що звинувачення на адресу «газівників» безпідставні - потрібно Юлії Володимирівні вибачитися перед ними, - заявив Червоненко. - До речі, я до цих пір чекаю вибачень від Турчинова, який свого часу безпідставно звинуватив мене в махінаціях навколо портів».

«Поведінка Тимошенко для мене - не новина, - сказав запорізький губернатор. - До неї відносишся щиро і конструктивно, а у відповідь отримуєш неправдиві звинувачення як, наприклад, під час її останнього візиту в Запоріжжі. А ось позицією члена партії «Наша Україна» Федора Шпига, який проголосував за відставку уряду, я дійсно здивований...».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

378