Зоряна голлівудська пара Анжеліна Джолі і Бред Пітт має намір придбати маєток французького кутюр’є Верба Сен-Лорана.


Помешкання зараз виставлене на міжнародний аукціон, початкова ціна — 20 мільйонів євро.


На території маєтку «Габріель» знаходиться знаменита на всю Європу російська хата, задумана і створена Сен-Лораном в результаті знайомства і під впливом Лілі Брік, передає радіо «Культура».


Особливо вишуканий і унікальний інтер'єр хати, який утримує справжні предмети російського мистецтва і промислів.


Кутюр’є познайомився з нею в Парижі в 1975 році, коли вона приїжджала відвідати свою сестру Ельзу Тріоле, остання стала дружиною французького письменника Луї Арагона.


Незважаючи на похилий вік Лілі Брік, Сен-Лоран настирливо добивався спілкування з нею. Він обдаровував її своїми роботами і ображався, коли вона відмовлялася носити дуже відверті речі з його колекцій. Пізніше модельєр неодноразово заявляв, що для нього в цьому світі існує лише три жінки, які завжди стояли поза віку і над модою — Катрін Денев, Марлен Дітріх і… Ліля Брік.


Сьогодні в Парижі стало відомо, що інтерес до маєтку проявили Анжеліна Джолі і Бред Пітт. До речі, напередодні прийшла ще одна новина від зоряного сімейства. Виявилося, що Джолі і Пітт чекають свою першу спільну дитину — малюк повинен з'явитися на світ влітку цього року. Про це повідомив журнал People. За даними видання, актриса повідомила радісну звістку одному із співробітників гуманітарної місії в Домініканській Республіці, де вона знімається з Меттом Деймоном у фільмі «Добрий пастир».


Варто додати також, що Джолі називають однією з найвірогідніших претенденток на роль подруги агента 007 в черговій серії про пригоди Джеймса Бонда. «Казино «Ройял» стане 21-ю картиною про Бонда. Її вихід у прокат запланований на осінь наступного року.


До новини про майбутнє батьківство, Бред Пітт напередодні отримав ще один привід для радості. На церемонії в Лос-Анджелесі він був проголошений кращим виконавцем головної чоловічої ролі. Такий один з підсумків вручення премії «Вибір народу». Нагадуємо, вона присуджується найпопулярнішим представникам американського шоу-бізнесу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1231