У відділі профілактики столичного управління Державтоінспекції повідомили про ДТП, що сталася вчора близько восьмої години ранку на вулиці Корольова. Водій приватного таксі («Опель Вектра») повертав з проспекту 50-річчя Жовтня на вулицю Академіка Корольова і , не впоравшись з керуванням, збив стійку зупинки громадського транспорту, після чого виїхав на зупинку.

В результаті цього «маневру» під колеса таксі потрапило три людини, які були в цей час на зупинці. Після удару один з потерпілих (чоловік) опинився на капоті «Опеля», і таксі проїхало разом з ним ще близько двадцяти метрів, поки не зупинилося, зачепивши ще і розташований біля зупинки міні-маркет.

В результаті наїзду отримали травми і були доставлені в 17-у лікарню чоловік і дві жінки. Водій, житель Запорізької області, виразно пояснити причину трапився прибулим правоохоронцям не зміг. Зараз обставини ДТП з'ясовує слідство, повідомляють «Факти».

Вчора вранці велика аварія сталася на Набережній в районі Пішохідного мосту: тут зіткнулися відразу чотири автомобілі - ЗІЛ, «Форд», «Москвич» і «Жигулі». За попередніми даними, причиною стало порушення одним з водіїв правил маневрування. В результаті зіткнення отримав серйозні травми і був доставлений в лікарню швидкої медичної допомоги водій «Форда».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

682