В рамках газової угоди Російська Федерація реалізувала по максимуму всі свої позиції. Про це в ефірі «Радіо-Ера» сказав народний депутата України, перший секретар Політради Соціалістичної партії України Йосип Вінський, повідомляє прес-служба партії.

«Росія по максимуму реалізувала всі свої позиції, які вона хотіла реалізувати в рамках газової угоди. Україна ж свої позиції здала», - заявив депутат.

Секретар Політради СПУ також відзначив, що, «на думку соціалістів, в газових відносинах з Росією має залишитися те договірне поле, яке було почате і ратифіковане, а також пройшло всі відповідні процедури», передає «Главред».

«Ми повинні в рамках тих угод вести дискусії з Росією для того, щоб Україна мала більш прийнятні цінові умови і за кількістю, і за якістю газу, ніж ті, які ми маємо сьогодні», - конкретизував соціаліст, підкресливши, що «зовнішня політика України і робота Міністерства закордонних справ України в напрямі з Російською Федерацією є абсолютно провальною».

«Я вважаю, що стосовно сьогоднішнього керівництва Міністерства закордонних справ України, яке не впоралося зі своїми обов'язками і фактично довело Україну до стану газової війни, необхідно серйозно дивитися по кадрах», - додав Вінський.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

294