Президент України Віктор Ющенко прибув з дводенним робочим візитом в Астану, де він планує взяти участь в урочистій церемонії інавгурації Президента Казахстану Нурсултана Назарбаєва, а також матиме низку зустрічей з главами інших держав.


Відповідно до програми візиту Ющенка до Казахстану, сьогодні він зустрінеться з Президентом Ісламської Республіки Афганістан Хамідом Карзаєм, а також з Президентом Грузії Михайлом Саакашвілі.


11 січня, після церемонії інавгурації Назарбаєва, Ющенко зустрінеться з ним у форматі «віч-на-віч», після цього він матиме зустріч з Президентом Російської Федерації Володимиром Путіним у вузькому колі, передає «УНІАН».


Після завершення зустрічі президенти України і Росії спілкуватимуться з представниками ЗМІ, де планується оголошення заяв обох президентів.


Також 11 січня в Астані планується зустріч Ющенка з Президентом Республіки Хорватії Степаном Месичем.


Вечором в той же день Президент України повернеться до Києва.


У складі української делегації, яка супроводжує Ющенка в Казахстані, - голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Івченко, міністр палива і енергетики України Іван Плачков, глава Секретаріату Президента України Олег Рибачук.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

386