З початку 2006 року правоохоронцями Київської області зареєстровано 394 злочини, повідомили в Центрі громадських зв'язків ГУ МВС України в Київській області


Згідно з повідомленням, 289 злочинів розкрито. Зокрема, розкриті три з чотирьох скоєних убивств, вісім з дев'яти нанесення тяжких тілесних ушкоджень з смертельними наслідками, передає «УНІАН».


Зафіксовано 125 крадіжок майна громадян, 24 пограбування, 7 незаконних заволодінь транспортними засобами. Правоохоронці виявили 4 факти незаконного зберігання вогнепальної зброї, 39 фактів незаконного обігу наркотиків.


За результатами 334 перевірок торговельних закладів і інших місць реалізації піротехнічної продукції правоохоронці області виявили 43 факти реалізації піротехнічних пристроїв без відповідних документів, вилучено 2623 піротехнічних виробів, з них 2052 петарди. До адміністративної відповідальності за правопорушення у сфері торгівлі піротехнічними засобами притягнуто 42 людини.


За порушення законодавства у сфері охорони лісових культур затримано і притягнуто до адміністративної відповідальності 61 людина, у тому числі 17 – за порушення правил торгівлі на ринках лісовими культурами, 16 – за торгівлю лісовими культурами з рук в невстановлених місцях, ще 16 – за порушення порядку ведення підприємницької діяльності.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

313