Президент України Віктор Ющенко підписав Указ “Про проведення Року Республіки Казахстан в Україні”. Про це повідомляє офіційне інтернет-представництво глави держави.


Як наголошується в документі, “з метою активізації співпраці, зміцнення зв'язків між Україною і Республікою Казахстан в економічній, науково-технічній і гуманітарній сферах і у виконання домовленостей, досягнутих під час зустрічей Президента України і Президента Республіки Казахстан”, Ющенко ухвалив провести в 2006 році Рік Республіки Казахстан в Україні.


Кабінету Міністрів України Президент доручив створити в місячний термін Організаційний комітет з підготовки і проведення Року Республіки Казахстан в Україні, призначити його голову і затвердити персональний склад.


Також уряд разом з Оргкомітетом повинен розробити і затвердити, погодивши з казахстанською стороною, план заходів щодо проведення Року Республіки Казахстан в Україні.


Кабінету Міністрів України, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській і Севастопольській міським державним адміністраціям доручено забезпечити реалізацію заходів щодо проведення Року Республіки Казахстан в Україні і вирішити в установленому порядку питання про їх фінансування, передає «УНІАН».

Державний комітет телебачення і радіомовлення України повинен організувати широке освітлення в засобах масової інформації заходів щодо проведення Року Республіки Казахстан в Україні, мовиться в Указі Президента України від 10 січня 2006 року.


Нагадуємо, що сьогодні Президент України відбув з робочим візитом до Республіки Казахстан, де візьме участь в урочистій церемонії інавгурації президента цієї країни Нурсултана Назарбаєва.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

322