Добудова дороги «Харків-Дніпропетровськ» почнеться в I кварталі поточного року. Про це заявив Міністр транспорту України Віктор Бондар.

Як повідомили в прес-службі Харківської державної адміністрації, В.Бондар відзначив, що «цього року траса буде збудована на рівні 1-ої категорії». «Іншими словами, це буде справжній автобан», - повідомив голова Мінтрансзв’язку.

Таким чином, буде добудована дорога «Білгород-Харків-Дніпропетровськ». Крім того, почато проектування автодороги від Дніпропетровська до Сімферополя. «Відповідно ми одержуємо трасу «Білгород-Сімферополь». Це новий проект, який цього року буде закінчено. Я думаю, автомобілісти оцінять зусилля Міністерства в цьому напрямку», – зазначив Бондар, повідомляє «ЛІГА».

Нагадаємо, що загалом у 2006 році Державна служба автомобільних доріг України («Укравтодор») має намір збудувати 371,4 км доріг. Крім того, «Укравтодор» планує закінчити будівництво і введення в експлуатацію 64 об'єктів завдовжки 152 км, а також почати роботи з будівництва (реконструкції) і введення в експлуатацію 27 об'єктів завдовжки 58,4 км.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

387