Двоє з трьох убитих в п'ятницю в ході спецоперації в Лескенському районі Кабардино-Балкарії бойовиків могли бути іноземними громадянами. Про це повідомили в правоохоронних органах республіки.

"Серед трьох ліквідованих в селищі Анзорей бойовиків один виявився місцевим жителем, а ще двоє, за попередніми даними, є іноземними громадянами, - сказав представник МВС. - Зараз їх особи встановлюються".

Перевіряється інформація про те, що убиті були організаторами нападу на Нальчик 13 жовтня минулого року, повідомляє РІА «Новини».

За його словами, в приватному будинку, де переховувалися бойовики, було знайдено два автомати Калашникова, чотири пістолети, 15 гранат і більше тисячі патронів різного калібру.

У п'ятницю вранці в селищі Анзорей Лескенського району в одному з приватних будинків були заблоковані троє бойовиків, які взяли в заручники господаря домоволодіння. У відповідь на пропозицію здатися бойовики відкрили вогонь по співробітниках міліції. В ході спецоперації заручник був звільнений, а бойовики знищені.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

952