Центральна виборча комісія відмовила в реєстрації всіх кандидатів у народні депутати трьох політичних партій і блоків. Таке рішення ухвалене вчора на засіданні ЦВК.

Центрвиборчком відмовила у реєстрації кандидатам в народні депутати, включеним у виборчий список блоку політичних партій «Союз комуністів і безпартійних - за Україну!», оскільки документи більшості кандидатів не відповідали вимогам законодавства, а також блок не подав документацію, що підтверджує про внесення грошової застави.

ЦВК також відмовила в реєстрації кандидатів у народні депутати, включених у виборчий список Селянської партії України. Причиною стало те, що документи більшості кандидатів були оформлені неналежним чином. Також у документах, що подані партією до Центрвиборчкому, були відсутні підсумки голосування щодо включення у виборчий список кандидатів у народні депутати України, передає «ЛІГА».

Крім цього, ЦВК відмовила в реєстрації кандидатам у народні депутати, включеним у виборчий список політичної партії «Могутня Україна», внаслідок неналежного оформлення деяких документів, а також відсутність підтвердження про внесення грошової застави.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

491