Всі, хто увійдуть до нинішньої коаліції, підтвердять, що вони корупціонери. Таку думку в коментарі кореспондентові Forum'у висловив народний депутат від КПУ Спиридон Кілінкаров.

«Це буде коаліція з тих, хто здасться в полон новій владі, і на лобі у кожного можна буде писати «корупціонер», навіть не підтверджуючи факту того, давали їм гроші чи ні. Іншої мотивації, як мати доступ до бюджетних грошей, я не бачу для переходу з однієї фракції в іншу. А якщо ти прийшов відстоювати інтереси своїх виборців, ти можеш робити це як у структурах влади, так і опозиції», - сказав він.

Крім того, Кілінкаров прогнозує, що почнеться серйозний переділ посад. «Будуть ділити, пиляти, домовлятися. Коли Майдан - все як треба, а коли Верховна Рада - все як любимо. У них інших варіантів немає», - заявив депутат.

«Кожен депутат, який залишився в опозиції до нової влади, - це буде людина, що прийшла сюди не лобіювати свої інтереси, а відстоювати інтереси виборців. А хто бігатиме з фракції у фракцію - той прийшов сюди займатися корупцією», - сказав він.

У той же час Кілінкаров упевнений, що дострокові парламентські вибори все ж таки відбудуться, хоча питання дати їх проведення залишається відкритим через події на сході.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

131