З метою надання першої лікарської та кваліфікованої медичної допомоги військовослужбовцям, які виконують завдання щодо антитерористичної операції, на схід відбув особовий склад мобільного госпіталю Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону.

Як повідомляє прес-служба Міноборони, до складу польового госпіталю увійшли військові фахівці кількох медичних закладів регіону терапевтичного, хірургічного, реанімаційно-анестезіологічного профілю та середній медперсонал.

У відомстві зазначили, що після транспортування залізницею і здійснення маршу в складі підрозділу, військовослужбовці розгорнуть багатопрофільний мобільний госпіталь, який буде обладнаний сучасною апаратурою і розрахований для надання першої лікарської та кваліфікованої медичної допомоги пораненим, хворим військовослужбовцям, цивільним особам.

Нагадаємо, 15 квітня на півночі Донецької області почалася антитерористична операція.

2 травня в районі Слов'янська та Краматорська силами підрозділів МВС, Нацгвардії та армії почалася активна фаза антитерористичної операції, яка була призупинена напередодні і в день президентських виборів 25 травня.

26 травня АТО знову перейшла в активну фазу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

243