Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк привітав киян з Днем міста.

«Місто, яке понад 15 століть височить над дніпровськими кручами, завжди було символом краси і духовної величі. Воно знову й знову доводить свою глибоку гідність, непоступливість брехні, прагнення свободи і справедливості. Київ - справжнє Місто-герой, незламне і прекрасне, з чудовими людьми, гордими бути киянами. Місто, яке нині стало столицею країни, що протистоїть військової агресії», - йдеться у привітанні, розміщеному на урядовому порталі.

За словами Яценюка, Київ зробив неоціненний внесок у повалення диктатури, продемонстрував свою рішучість привести Україну до Європейського Союзу і заслужив європейське майбутнє.

«Київ обов'язково відновить свій статус найзеленішого міста-саду, загоїть рани, стане більш комфортним і затишним. Воно здивує сучасників архітектурними перлинами, які стануть поряд із шедеврами минулих століть, а не затулятимуть їх. Воно прославить Україну новими іменами вчених, архітекторів і художників, які зберігатимуть і примножуватимуть зроблене великими киянами», - зазначив Яценюк.

Він також привітав з Днем Києва не тільки жителів міста, але і всіх українців, кого об'єднує, захоплює і надихає наша столиця.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

167