Поштові відділення у східних регіонах державного підприємства поштового зв'язку «Укрпошта» працюють у штатному режимі, незважаючи на деяку затримку доставки поштових відправлень, повідомив на прес-конференції в Кабінеті міністрів виконувач обов'язків генерального директора підприємства Михайло Паньков.

«В цілому ми працюємо у штатному режимі. Періодично деякі відділення припиняють роботу в моменти, коли виникають бойові дії і з'являється небезпека для життя людей. Але відразу після припинення бойових дій відділення зв'язку відновлюють свою роботу, і в цілому ми надаємо весь спектр послуг навіть у такій ситуації», - сказав Паньков.

Також він повідомив, що працівники поштових відділень у східних областях у штатному режимі здійснюють соціальні виплати, грошові перекази, виплати пенсій, передає «УНІАН».

«Виплати здійснюємо. Звичайно, виникають у нас небезпечні ситуації ... Але на сході досить стабільна ситуація з нашою роботою. Ми вживаємонизку заходів для гарантування безпеки наших відділень зв'язку, співробітників», - зазначив Паньков.

Нагадаємо, Державне підприємство поштового зв'язку «Укрпошта» заявляє про припинення прийому поштових відправлень до не визнаної Україною Республіки Крим.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

187