Нарешті уряд скидає маски патріотів України і показує своє справжнє обличчя - обличчя західних маріонеток і намісників. Про це народний депутат і лідер руху «Південний Схід» Олег Царьов написав на своїй сторінці в Фейсбуці.

«На засіданні уряду України Арсеній Яценюк зробив цікаве зізнання: тепер у всіх міністерствах і державних керівників установах України з'являться західні фахівці - куратори. Він вимагав повного підпорядкування чиновників таким кураторам», - зазначив він, повідомляє «УНН».

«Разом з нашими європейськими партнерами ми створили групу підтримки України. У кожному міністерстві тепер буде фахівець з Європейського Союзу, який допомагатиме Україні виконувати угоду між Україною та ЄС, наближатиме нас до Європейського Союзу і європейських стандартів», - цитує заяву Яценюка Царьов.

«Якщо раніше здійснювалося непряме управління Україною через інструкції і закони, то тепер відбувається перехід до прямої і неприкритої окупації. Уряд Яценюка-Порошенка можна сміливо називати окупаційною адміністрацією. Ні Україна, ні Росія ніколи не були колоніями - на відміну від багатьох країн Європи, Азії, Африки. Тепер Україна неухильно перетворюється на колоніальну країну», - написав Царьов.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

107