Завершено службове розслідування за фактом відмови співробітників спецбатальйону міліції Львівської області, які відмовилися виїжджати в Харківську область для несення служби. Про це повідомляє сектор зв'язків з громадськістю міліції Львівщини.

Для забезпечення громадського порядку на території Харківської області 28 квітня було прийнято рішення відправити до Харкова 40 співробітників спецбатальйону.

Під час проведення інструктажу 31 людина відмовилася їхати у службове відрядження, після чого зазначені співробітники спецбатальйону самовільно залишили територію підрозділу.

За цим фактом керівник ГУМВС України у Львівській області призначив службове розслідування.

«31 співробітник спеціального батальйону міліції за невиконання наказу заслуговував звільнення з органів внутрішніх справ», - підкреслили в міліції.

Однак, «враховуючи моральний стан бійців, відсутність на той момент належного для відрядження матеріального забезпечення, а також щирі запевнення про готовність в разі одержання вказівки у будь-який момент виїхати для виконання поставлених завдань з охорони громадського порядку та боротьби зі злочинністю, до співробітників спецбатальйону застосовані дисциплінарні стягнення - всім оголошено про неповну посадову відповідність».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

18