Кандидат у президенти, депутат Верховної Ради (позафракційний) Петро Порошенко має намір провести переговори з керівництвом США та Європейським Союзом у Варшаві (Польща) 4 червня. Про це він сказав на прес-конференції у своєму виборчому штабі.

«Найбільш ймовірно, що поїздка до Польщі відбудеться 4 червня», - сказав він.

При цьому Порошенко зазначив, що до Польщі його запросив президент Броніслав Комаровський.

У той же час Порошенко не уточнив, чи проведе він у Польщі переговори з президентом США Бараком Обамою, але наголосив, що у нього заплановано низку зустрічей як з керівництвом США, так і з керівництвом країн-членів Європейського Союзу, повідомляють «Українські новини».

Крім того, Порошенко сказав, що як президент має намір найближчим часом провести зустріч із президентом Росії Володимиром Путіним.

«Зустріч з керівниками Росії має відбутися в першій половині червня», - підкреслив кандидат.

Водночас він зазначив, що до цієї зустрічі потрібно дуже ретельно підготуватися, зокрема, розробити проекти документів і скласти порядок денний.

Порошенко ще раз заявив, що вважає президентські вибори, які відбулися 25 травня, найдемократичнішими і найбільш прозорими за весь час існування України.

Як раніше повідомляв ForUm, згідно з даними опрацювання 70,08% протоколів в електронному вигляді за позафракційного народного депутата Петра Порошенка проголосували 53,75% виборців.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

169