Підрозділи Центрального військового округу, які брали участь у навчаннях на полігонах в Ростовській, Бєлгородській і Брянській областях, у п'ятницю повернулися в пункти постійної дислокації військ, повідомив у п'ятницю помічник командувача військ округу полковник Ярослав Рощупкін.

«Сьогодні перші літаки військово-транспортної авіації Іл-76 приземлилися на аеродромі «Толмачево» у Новосибірській області, доставивши в пункти постійної дислокації військовослужбовців західносибірської загальновійськової армії ЦВО, завершили польові заняття на полігонах у Ростовській, Бєлгородській і Брянській областях», - повідомив Рощупкін, передає «Інтерфакс-Україна».

Він зазначив, що солдати, сержанти та офіцери успішно виконали навчально-бойові завдання на незнайомій місцевості, відпрацювавши нормативи здійснення маршів комбінованим способом, розгортання польових таборів, тактичної, вогневої, інженерної, медичної та інших видів підготовки за зимовий період навчання.

«Підрозділи, які прибули, почали підготовку до літнього періоду навчання, який стартує 2 червня», - повідомив офіцер.

Як раніше повідомляв ForUm, у Міноборони РФ заявили, що всі військові частини повернуться з навчань в місця постійної дислокації до 1 червня 2014 року.

19 травня президент РФ Володимир Путін дав команду міністрові оборони Сергієві Шойгу повернути війська, що брали участь у навчаннях в Ростовській, Бєлгородській і Брянській областях, у місця постійної дислокації, весняна фаза підготовки військ завершена.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

50