Які проблеми Святошинського району повинні бути вирішені в першу чергу і як мешканці району бачать шляхи вирішення цих проблем допоможе з'ясувати конкурс інноваційних проектів «Нове життя Святошина».

Ініціатором проведення такого конкурсу виступив кандидат у депутати Київської міської ради на 43-му мажоритарному окрузі м. Києва (Борщагівка) від партії «УДАР» Віталія Кличка Володимир Жмак.

«У нашому районі дуже багато ініціативної, талановитої та прогресивної молоді. Багатьох я знаю особисто - на Борщагівці я виріс, тут живуть мої рідні та друзі. Зараз наша країна переживає переломний момент своєї історії, період корінних змін. Упевнений, що Київ буде флагманом таких позитивних змін, тон перетворень у всій Україні зададуть саме кияни. Але нам потрібно визначитися, що ми хочемо змінити в першу чергу. Тому я пропоную не витрачати часу даремно і вирішити ці питання з допомогою конкурсу інноваційних проектів. Кожен мешканець Святошинського району зможе взяти участь у конкурсі «Нове життя Святошина». Я готовий організувати публічне обговорення поданих проектів і допомогти реалізувати кращі з них - ті, за які проголосують святошинці», - сказав Жмак.

На думку кандидата-«ударівця», такий конкурс стане дієвим інструментом розвитку громадянського суспільства. «Настав час переходити від декларацій до реальних справ», - каже Жмак.

Володимир Жмак - заступник голови Спілки ветеранів Афганістану «Місія», член ради директорів Європейської бізнес-асоціації, президент ПІІ «РН-Україна». Балотується до київської міської ради на 43-му виборчому окрузі м. Києва (Святошинський район) як єдиний кандидат від блоку Петра Порошенка та політичної партії «УДАР» Віталія Кличка.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

58