Іспанська «Барселона» визначилася з новим головним тренером - ним став колишній півзахисник каталонців Луїс Енріке, який до недавнього часу працював з «Сельтою». Про це повідомляє офіційний сайт Європейського футбольного союзу.

«Луїс Енріке, під керівництвом якого «Сельта» зайняла в минулому чемпіонаті дев'яте місце, уклав дворічний контракт з каталонцями і замінить на цій посаді аргентинця Херардо Мартіно. Раніше 44-річний фахівець успішно виступав за «Барсу» як гравець, а потім тренував каталонську молодь. Таким чином, це його третій прихід у команду», - уточнюється в повідомленні.

 
 
Паралельно «Барселона» оголосила про розставання з голкіпером Хосе Пінто, який залишає команду разом із Віктором Вальдесом, і придбання воротаря менхенгладбахської "Боруссії" Марка-Андре тер Стегена. За останні чотири роки голкіпер німецької збірної провів у бундеслізі 108 матчів. Разом із 22-річним воротарем лави каталонців поповнили Жерар Делофе і Рафінья Алькантара, які в минулому сезоні на правах оренди захищали кольори «Евертона» і «Сельти» відповідно.

Фінішувавши на другому місці в іспанській примері», «Барселона» розпочне боротьбу в наступному розіграші Ліги чемпіонів УЄФА з групового етапу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

197