Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявляє, що Захід не повинні хвилювати маневри російської армії біля кордонів України. Про це він сказав в інтерв'ю Bloomberg.

«Я думаю, що нас взагалі не повинна хвилювати реакція західних країн на такого роду заяви. Який стосунок західні країни мають до переміщення військ на території Російської Федерації, якщо це все перебуває в межах наявних правил?», - заявив Медведєв, відповідаючи на запитання, чи не є блефом заява про відведення російської армії від кордону з Україною.

При цьому він зазначив, що питання про припинення навчань лежить виключно в компетенції президента РФ Володимира Путіна, передає «УНІАН».

«Будь ласка, ті, хто займається моніторингом переміщень військ мають право запросити відповідну інформацію. Коли я відповідав за ці питання, був верховним головнокомандувачем... Природно, ми таку інформацію даємо, і я впевнений, що така ж вказівка надійде і від нинішнього верховного головнокомандувача. Але, ще раз наголошую, це взагалі-то наша внутрішня справа - коли і де проводити навчання», - заявив Медведєв.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін дав команду міністрові оборони РФ Сергієві Шойгу повернути війська, що брали участь у навчаннях в Ростовській, Бєлгородській і Брянській областях, у місця постійної дислокації.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

74