Перше робоче засідання тимчасової слідчої комісії з питань розслідування фактів масових убивств мирних громадян в Одесі, Маріуполі, Красноармійську, а також інших містах на півдні та сході України відбудеться наступного вівторка, 20 травня, в будівлі Одеської ОДА. Про це, як передає кореспондент Forum'у, журналістам повідомив голова ТСК Антон Кіссе.

За його словами, приблизно через тиждень члени комісії мають намір виїхати в Донецьку та Луганську області й відвідати в першу чергу Маріуполь та Красноармійськ.

Крім того, Фісе зазначив, що до складу ТСК входять 10 народних депутатів, які представляють фракції та позафракційні.

Він також наголосив, що члени ТСК просять громадян і журналістів надсилати їм матеріали, що стосуються розслідування цих справ.

Голова ТСК зазначив, що на сьогодні якихось конкретних даних, свіжої інформації та попередніх висновків у членів комісії немає.

Як раніше повідомляв ForUm, 13 травня Верховна Рада підтримала постанову про утворення тимчасової слідчої комісії парламенту з розслідування фактів убивств мирних громадян в містах Одесі, Маріуполі та Красноармійську, а також в інших містах на півдні та сході України.

Валентина Дудко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

68