13 травня у Києві на станції метро «Лук'янівська» стартувало опитування громадської думки щодо доцільності ведення торгівлі біля входів і виходів з метро та на підходах до зупинок громадського транспорту.

Опитування проводять співробітники Департаменту транспортної інфраструктури міськадміністрації за дорученням глави КМДА Володимира Бондаренка. Про це повідомляє прес-служба мерії.

У свою чергу кияни в соцмережах побоюються, що таким чином новопризначений глава КМДА хоче легалізувати стихійну торгівлю біля метро, пише Golos.ua

Зокрема, користувач Григорій Мельничук опублікував фотографію стихійної торгівлі біля метро «Лук'янівська» з таким коментарем: «Голосуємо за стихійну торгівлю? Сьогодні на ст. м «Лук'янівська» працівники департаменту транспорту КМДА проводять опитування серед киян, як вони ставляться до стихійної торгівлі у метро. Таке опитування проводитимуть тиждень біля різних станцій метро, ініціатор - Володимир Бондаренко.

Давайте проголосуємо ще за затори, гоп-стоп і маршрутки по 10 грн?».

За повідомленням прес-служби КМДА, опитування триватиме на різних станціях метрополітену до кінця тижня. Співробітників департаменту можна легко буде впізнати за спеціальними жилетами, на яких буде зазначено: «КМДА. Опитування».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

152