Чим виразніше проступає фіаско планів Кремля щодо Донбасу та сходу України в цілому, тим голосніші голоси «влади в екзилі», вважає політичний експерт Володимир Цибулько.

«З кожним днем список учителів, як нам краще жити» буде розширюватися, оскільки вони усвідомили, що місця в політичній еліті РФ для них немає. Так само як і тут - ніша для них уже «схлопнулася». Чим довше триває свавілля терористів, тим менше залишається від «ядерного електорату ПР», тим менше люди на південному сході готові зберігати лояльність до колишньої влади», - заявив експерт.

На думку Цибулька, у колишніх лідерів ПР дійсно не залишилося політичних перспектив після такої стрімкої втечі і виведення величезних капіталів із країни взагалі та з економіки «ядерних» регіонів зокрема.

Сьогодні у південного сходу, на думку експерта, з'являються нові лідери.

«З точки зору розвитку власної політичної кар'єри правильно вчинила тільки Королевська, яка просто «пішла в народ». Політики та експерти можуть скільки завгодно скептично ставитися до її методів. Проте факт залишається фактом: для південного сходу вона «своя». І саме їй на наступних виборах голоси дадуть», - вважає політолог.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

420