На в'їздах у Волинську область з боку білоруського кордону, а також на відрізку траси Київ-Варшава та Луцьк-Дубно з середи, 7 травня, встановлять блокпости. Про це сьогодні повідомив заступник голови Волинської облради Ігор Гузь.

Він зазначив, що таке рішення прийнято за результатами наради представників правоохоронних структур, Волинської ОДА, Волинської облради та громадських формувань.

«Із завтрашнього дня встановити блокпости на в'їздах у Волинську область. Три блокпости на білоруському кордоні, а також на трасі Київ-Варшава, Київ-Луцьк та Луцьк-Дубно. Також проводитиметься координація з блокпостами, встановленими на території Львівської області», - написав Гузь.

На блокпостах цілодобово чергуватимуть працівники міліції, Державтоінспекції, інших силових структур, а також члени громадських формувань, повідомляє «УНІАН».

«Мета блокпостів: перевірка автомобілів, які в'їжджають на територію області, особливо автобусів і маршруток. А також збір та аналіз інформації щодо можливих провокацій на території краю», - зазначає заступник голови облради.

Крім того, Гузь закликав жителів прикордонних районів, які можуть бути свідками переміщення підозрілих осіб, терміново повідомляти дільничним інспекторам МВС, працівникам міліції, які чергуватимуть на блокпостах або ж телефонувати на відкриту лінію Управління СБУ у Волинській області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

334