Матч української футбольної Прем'єр-ліги «Зоря» - «Шахтар» не відбудеться в Луганську. Про це заявив генеральний директор «Зорі» Сергій Рафаїлов, повідомляє офіційний сайт клубу.

«На адресу футбольного клубу «Зоря», Федерації футболу України та Прем'єр-ліги надійшов лист з УВС Луганська з інформацією про те, що міліція міста та області не зможе забезпечити порядок та охорону вболівальників 11 травня. Міліція настійно просить перенести цей матч на іншу дату або в інше місто. Згідно з регламентом всеукраїнських змагань, де написано, що останні два тури повинні проводитися в один день і в один час, у зв'язку з тим, що є вказівка ФІФА про те, що всі чемпіонати повинні бути закінчені до 18 травня у зв'язку з проведенням фінальної частини Чемпіонату світу з футболу, на іншу дату матч «Зоря» - «Шахтар» перенести неможливо», - зазначив він.

За словами Рафаїлова, виходячи з ситуації, луганська «Зоря», донецький «Шахтар», Прем'єр-ліга і Федерація футболу України займаються пошуком міста, яке буде згодне провести цю зустріч.

Нагадаємо, влада Севастополя заборонила проведення матчу «Севастополь» - «Металіст» у місті. Матч двічі переносився дирекцією ПЛ і відбудеться 7 травня в Києві на стадіоні «Динамо».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1200