В Одеській області на період травневих свят 1-9 травня громадський порядок забезпечуватимуть близько 1,5 тис. міліціонерів. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Управління МВС в області з посиланням на заступника начальника відомства - начальника міліції громадської безпеки Дмитра Фучеджи.

«Всього, - зазначив він, - у районах області заплановано 11 масових заходів. Про спокій громадян на них подбають близько 300 співробітників міліції».

Крім цього, весь особовий склад міліції Одеської області переведений на посилений варіант несення служби.

«Так, щодоби по області охороняти громадський порядок будуть більше 1400 міліціонерів. Резерв особового складу становитиме близько 800 осіб», - сказав Фучеджи.

Він нагадав, що на 2 травня планується проведення футбольного матчу між ФК «Металіст» (Харків) і «Чорноморець» (Одеса). У зв'язку з цим додатково будуть задіяні ще 700 співробітників міліції. Тому цього дня загальна кількість задіяних правоохоронців становитиме понад 2100 міліціонерів.

До охорони громадського порядку також залучатимуться представники громадських формувань, які офіційно зареєстровані у місті та області, приватних охоронних структур. Таким чином збільшується кількість нарядів для патрулювання вулиць.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

319