В.о. Президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов заявляє, що антитерористична операція на півночі Донецької області почалася вранці 15 квітня. Про це, як передає кореспондент Forum'у, він заявив у ході пленарного засідання парламенту.

«Сьогодні вранці на півночі Донецької області почалася антитерористична операція. Вона буде проводитися поетапно, відповідально, виважено. Мета цих дій - захистити громадян України, зупинити злочинність, зупинити спроби розірвати нашу країну», - сказав Турчинов.

Він закликає всіх українців, які хочуть проявити патріотизм, йти в міліцію, добровольцями в Національну гвардію або армію.

Нагадаємо, Рада національної безпеки та оборони України ухвалила рішення розпочати масштабну антитерористичну операцію із залученням Збройних сил України.

14 квітня в.о. Президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов затвердив рішення РНБО від 13 квітня «Про невідкладні заходи щодо подолання терористичної загрози і збереження територіальної цілісності України». Текст рішення не оприлюднено, він має гриф «секретно».

Валентина Дудко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

383