Кабінет Міністрів тимчасово скасував бюджетне фінансування для підтримки низки санаторіїв та баз відпочинку апарату Верховної Ради. Про це йдеться в постанові №92 від 25 березня.

Таке рішення було прийнято до стабілізації економічної ситуації в країні, а також для економного і раціонального використання державних коштів, передають «Українські новини».

Так, уряд виключив з переліку закладів охорони здоров'я, які фінансуються з держбюджету, згідно з постановою Кабміну №501 від 16 травня 2011 року, заклади апарату Ради: готельно-оздоровчий комплекс «Затока», пансіонат матері та дитини «Таврійські зорі» (обидва в Скадовську Херсонської області); санаторний комплекс «Дюльбер» і санаторій «Нижня Ореанда» (обидва в Ялті, невизнана Республіка Крим).

Крім того, була виключена фінансова підтримка Державного управління справами в частині здійснення заходів з обміну та вивчення досвіду у провідних клініках світу.

Уряд готує до продажу на відкритому аукціоні 50% автопарку секретаріату Кабінету Міністрів: планується виставити 72 легкові автомобілі.

Генеральна прокуратура України скоротила витрати на забезпечення органів прокуратури на 137 млн грн.

Кабінет Міністрів України передбачає скорочення державних службовців на 10% (22,2 тис. осіб).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

425