На материкову частину України з Криму організованою автоколоною прибили 170 військових з сім'ями із Сакської бригади морської авіації на чолі з командиром - полковником Ігорем Бедзаєм, повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

Автоколона, яка нараховувала понад 40 легкових машин та два автобуси, пересувалася голосно з державними прапорами, прапорами ВМС під гімн України та патріотичні пісні.

Льотчиків та їхні сім'ї зустрічали на пункті пропуску «Турецький вал» українські військові, прикордонники і прості люди. Працівники військової автоінспекції ВСП супроводжували автоколону в Миколаїв. Там військовослужбовців розмістили на базі декількох частин гарнізону, деякі сім'ї поселили в санаторії «Борисфен» міста Очакова.

 
 
«Ці військові Сакської бригади морської прославилися на всю країну ще на початку окупації Криму. Вночі у режимі радіомовчання вони ризикнули й евакуювали техніку на материк - перекинули вертольоти і літаки під Миколаїв. У Криму залишилися тільки несправні машини», - йдеться в повідомленні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

176