Міністерство юстиції України спростило процедуру перереєстрації кримського бізнесу на материку. Про це повідомив на прес-конференції міністр юстиції України Павло Петренко.

«До нас звернулося дуже багато компаній і підприємців, які хочуть платити податки саме в Україні, а не платити їх кримській псевдо-владі. Ми спростили процес перереєстрації для українських компаній, підприємців, з території Криму на територію материкової частини України», - сказав Петренко.

Також Петренко повідомив, що всі кримські реєстри власності переведені в Херсонську область і будь-які операції з майном кримчани - громадяни України можуть здійснювати в Херсонській області, пише «ЛігаБізнесІнформ»

Петренко повідомив, що в Міністерстві юстиції спільно з правозахисними організаціями та представниками кримських татар створено координаційний центр щодо захисту прав громадян. Відкрита гаряча телефонна лінія Мін'юсту 044 486-71-56, на яку можна звернутися у випадку порушення прав людини, а також виникнення питань з приводу власності.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

310