Співробітники Головного управління боротьби з організованою злочинністю Міністерства внутрішніх справ під час затримання керівника «Правого сектору» в Західній Україні Олександра Музичка, також відомого як Сашко Білий, огляду місця події і вилучення предмета, схожого на пістолет, діяли згідно з указом МВС і вимогами КПК.

Про це йдеться у висновку службового розслідування причин та обставин загибелі Музичка, опублікованому на сайті відомства.

«За результатами службового розслідування порушень службової дисципліни та інших нормативно-правових актів, що регламентують діяльність органів внутрішніх справ, у діях співробітників ГУБОЗ МВС України не виявлено», - йдеться у висновку.

Спецкомісія пропонує вважати відомості, що стали підставою для проведення службового розслідування, непідтвердженими в частині правомірності дій працівників міліції.

Як повідомляв ForUm, у ніч з 24 на 25 березня біля Рівного застрелили керівника «Правого сектору» в Західній Україні Олександра Музичка.

Міліція вважає, що Музичко застрелився. Куля, витягнута з тіла Сашка Білого, була випущена зі зброї, яке була в його руці.

Верховна Рада створила Тимчасову слідчу комісію для розслідування обставин загибелі активіста.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

206