Верховна Рада України не включила до порядку денного законопроекти про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні, а також про внесення змін до закону «Про Державний бюджет України на 2014 рік».

За включення цих законопроектів до сьогоднішнього порядку денного сесії проголосували 220 народних депутатів із 330, зареєстрованих у сесійній залі, повідомляє «УНІАН».

Після цього голова Верховної Ради Олександр Турчинов підкреслив важливість цих законопроектів і необхідність їх негайного розгляду. Він поставив питання про включення цих законопроектів до порядку денного на голосування ще раз.

Проте з другої спроби ця пропозиція знову набрала тільки 221 голос із 333, зареєстрованих у сесійній залі.

Сьогоднішній порядок денний, за даними агентства, з'явився на сайті ВР щойно перед початком засідання. Водночас у самому парламенті на дошці оголошень, де порядок денний зазвичай вивішується, його так і не було.

Нагадаємо, уряд вніс до Верховної Ради законопроект про внесення змін до закону «Про Державний бюджет України на 2014 рік». Відповідний законопроект № 4575 зареєстрований у четвер, 27 березня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

712