Всіх затриманих на території відділення Українського Бізнес Банку в Києві, спроба захоплення якого була здійснена в ніч на 13 березня, відпустили. Про це кореспонденту Forum'у повідомила начальник прес-служби ГУ МВС України в Києві Ольга Білик.

«Наскільки мені відомо, зараз затриманих в ІТТ немає. Всіх 38 людей відпустили. Це пов'язано з тим, що учасників цих подій було багато, і у слідства має бути достатньо підстав для визначення ролі кожного з них і тих злочинів, які вони скоїли», - сказала Білик.

За її словами, слідством встановлені всі учасники нападу.

«Встановлені всі їхні особисті дані, фактичне місце проживання, прописки і т.д. Уже вилучені матеріали з камер відеоспостереження, опитано охорону, яка перебувала в середині. І зараз за кожним учасником розбираються окремо: хто був зі зброєю, хто брав участь у погромі і т.д. Потім конкретно кожному пред'являтиметься обвинувачення на певних підставах відповідно до законодавства», - зазначила вона.

Як повідомляв ForUm, у центрі Києва на вулиці Московській невідомі озброєні люди зробили спробу захоплення відділення Українського Бізнес Банку.

У Печерське районне управління міліції доставили 38 осіб, затриманих на території установи.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1170