У зв'язку з останніми подіями та для стабілізації оперативної обстановки на території міста керівництво міліції Києва ухвалило рішення про посилення охорони громадського порядку.

Про це Forum'у повідомили у відділі зв'язків з громадськістю столичного управління МВС.

«Для запобігання проявам грубих порушень громадського порядку та реагування на можливі факти мародерства при Головному управлінні міліції створено 5 груп швидкого реагування», - повідомили в УМВС.

Правоохоронці цілодобово несуть службу в повній екіпіровці і з табельною вогнепальною зброєю. До складу кожної групи входять співробітники спецпідрозділу «Титан», слідчий, дільничний інспектор, експерт-криміналіст та представник громадськості.

Як пояснили в міліції, головним завданням груп швидкого реагування є оперативна перевірка інформації про захоплення тих чи інших об'єктів, грубі порушення громадського порядку та невідкладне вжиття заходів для їх припинення.

Крім цього, збільшено кількість патрулів міліції. Зараз для посилення охорони громадського порядку на території міста додано 200 піших патрулів.

Також збільшено кількість спільних патрулів міліції з представниками громадських формувань.

Керівництво міліції звертається до гостей та мешканців Києва з проханням негайно повідомляти про всі факти порушень чинного законодавства.

Нагадаємо,2 березня близько 2:00 на стаціонарному посту «Биківня» невідомі впритул розстріляли патруль ДАІ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

773