Футбольний клуб «Металіст» (Харків), який зараз посідає друге місце в турнірній таблиці Чемпіонату України, продовжує працювати в нормальному режимі, повідомляє прес-служба футбольного клубу.

«Керівництво ФК «Металіст» закликає вболівальників не піддаватися панічним настроям щодо майбутнього клубу, які поширюються у ЗМІ. Незважаючи на непросту політичну та економічну ситуацію в країні, ніхто не збирається припиняти фінансування клубу і кидати команду напризволяще. «Металіст» живе і працює в нормальному режимі», - наголошується в заяві.

У «Металісті» підкреслили, що керівництво клубу робить все, щоб були забезпечені необхідні умови для підготовки команди до відновлення чемпіонату. «Якщо ПЛ та ФФУ приймуть рішення про проведення 1 березня матчу між «Металістом» і «Зорею», ми будемо готові його провести. «Металісту», як і завжди, важлива підтримка кожного вболівальника. Ми закликаємо вас зберігати спокій і підтримувати улюблену команду», - підкреслили в клубі.

Нагадаємо, 24 лютого головний тренер харківського футбольного клубу «Металіст» Мирон Маркевич подав у відставку. Відставка Маркевича була прийнята.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1976