Підприємства життєзабезпечення, водо-, теплопостачання і водовідведення працюють у штатному режимі. Про це заявив в.о. міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник, повідомляє прес-служба Мінрегіону.

«У житлово-комунальному господарстві України підприємства життєзабезпечення, водо-, теплопостачання і водовідведення працюють у штатному режимі. У міністерстві створена спеціальна служба, яка цілодобово здійснює моніторинг щодо кожного регіону. Вироблений механізм взаємодії на випадок виникнення позаштатних ситуацій з Державною службою з надзвичайних ситуацій та керівниками всіх рівнів місцевих органів влади», - зазначив Темник.

Він також додав, що всі локальні аварії або пошкодження, що виникають на місцях, оперативно ліквідовуються.

«Центральний апарат Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України працює в штатному режимі. У приміщеннях міністерства за адресами вул. Велика Житомирська, 9, та вул. Димитрова, 24 не було жодної надзвичайної ситуації. Підвідомчі міністерству науково-дослідні та проектні інститути працюють стабільно, у жодному з них також не зафіксовано позаштатних ситуацій», - підкреслили у відомстві.

Сам Темник перебуває у Києві на своєму робочому місці і виконує покладені на нього обов'язки.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

133