Цинічно порушивши перемир'я, опозиція в черговий раз продемонструвала свою нездатність домовлятися. Таку думку в четвер, 20 лютого, озвучив політичний експерт Михайло Міщишин.

«Опозиція і не думала використовувати укладене з владою перемир'я для налагодження конструктивного та мирного діалогу з Президентом України Віктором Януковичем. Як тільки «Беркут» припинив наступ на Майдан, вона тут же перегрупувала свої сили і почала блокувати й підпалювати військові частини та адміністративні будівлі в регіонах. А наступного дня відкрито пішла на захоплення урядового кварталу в Києві», - підкреслив експерт.

За його словами, зорієнтовані на Захід лідери маніфестантів знову показали, що вони не зацікавлені у збереженні миру в Україні.

«Вони хочуть дорватися до влади будь-якою ціною, не рахуючись з людськими жертвами серед демонстрантів, міліціонерів і солдатів внутрішніх військ», - підкреслив Міщишин.

Він впевнений у тому, що лідери опозиції своєю метою ставлять захоплення будівель КМУ і ВРУ для того, щоб проголосити у них свій уряд, який, швидше за все, тут же визнає Захід.

«Тому всі переговори з легітимною владою вони явно використовують лише для відводу очей», - зауважив експерт.

На його думку, Яценюк, Кличко і Тягнибок на ділі не тільки потурають терористам і рятують їх від засудження світовою громадськістю, видаючи їх безчинства за мирний протест, але й координують і спрямовують вилазки та напади на міліціонерів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

502