Кілька жінок, які працюють в офісах двоповерхового будинку, розташованого поблизу Верховної Ради України, унаслідок захоплення приміщення мітингувальниками за власною ініціативою евакуювалися через балкони будівлі.

Про це в коментарі кореспондентові Forum'у повідомила прес-секретар внутрішніх військ МВС України Вікторія Кушнір.

«Кілька офісів, що знаходяться неподалік від ВР, були захоплені протестувальниками. І наші військовослужбовці, коли жінки намагалися переміститися з балкона на виступ будинку, знімали їх звідти», - сказала Кушнір.

Вона зазначила, що після захоплення двері будівлі зачинили, а всередину кинули димову шашку, унаслідок чого люди і почали евакуюватися своїми силами.

При цьому вона не уточнила ні номера будинку, де це відбувалося, ні вулиці, на якій він розташований. «Поряд з Верховною Радою, двоповерхові будинки», - заявила прес-секретар.

Кушнір додала, що таким чином були евакуйовані 2-3 жінки. Чи немає серед них постраждалих, прес-секретар не уточнила.

Нагадаємо, сьогодні, 18 лютого, на перетині вулиць Шовковичної та Інститутської почалися сутички між мітингувальниками і правоохоронцями.

Протестувальники підпалили вантажівки, які перекривали вулиці.

Протистояння між прихильниками Партії регіонів та активістами Євромайдану відбулося також у Маріїнському парку.

За даними МВС, учасники заворушень застосували вогнепальну зброю.

П'ятеро військовослужбовців внутрішніх військ отримали вогнепальні поранення, повідомляє Управління по зв'язках з громадськістю Міністерства внутрішніх справ.

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

170