У Херсоні затримали трьох хлопців, які кинули пляшки з «коктейлем «Молотова» в приміщення офісу однієї з партій, що знаходиться на 2-му поверсі Палацу молоді та студентів.
 
Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю облуправління міліції, займання не було - пляшка застрягла між подвійною віконною рамою.
 
 
Зловмисники були затримані близько 4:00.

«Агресивно налаштовані молоді люди під час затримання чинили опір», - підкреслили в УМВС.
 
 
Під час огляду місця події встановлено, що вони розбили скло в офісі політичної партії, кинувши пляшку із легкозаймистою сумішшю. Також було вилучено пакет із залишками легкозаймистої речовини, рукавички та ніж.
 
 
Зловмисників доставили в Дніпровський райвідділ міліції. Всім від 22 до 24 років, безробітні.
 
«Легкозаймисту суміш правопорушники виготовили в приміщенні гаража. Технологію приготування дізналися в Інтернеті, а необхідні компоненти придбали в будівельному магазині», - сказав начальник облуправління УБОЗ МВС Гліб Мельниченко.

Зловмисників затримано відповідно до ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження майна) за ч.3 ст.15 Кримінального кодексу України (Замах на злочин). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Згідно з повідомленням прес-служби облорганізації Партії регіонів, «в ніч на 13 лютого доморощені терористи здійснили черговий демарш, запустивши пляшки із запалювальною сумішшю у вікна офісу Дніпровської районної партійної організації».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

351