За крадіжку голубів 15-річному підліткові загрожує кримінальна відповідальність, повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю Головного управління МВС України в АР Крим.

У січні хлопець викрав 21 породистого голуба у 40-річного жителя одного із сіл Кіровського району автономії. Зловмисника знайшов дільничний інспектор міліції.

Про крадіжку правоохоронці дізналися від односельців потерпілого. Чоловік повідомив дільничному, що у нього в січні з голубника було викрадено 13 голубів породи «Метелик» та 8 - «Вертуни», яких він купував по 50 гривень.

У міліцію про подію потерпілий повідомляти не став, тому що частина птахів повернулася додому самостійно, і він сподівався, що незабаром прилетить решта.

Встановлено, що до скоєння вказаних крадіжок причетний 15-річний житель сусіднього села, а викрадених голубів підліток продав у своєму селі місцевому жителю по 10 гривень.

У скоєному хлопець зізнався повністю. Він відповідатиме за скоєне за ст.185 ч.3 КК України (крадіжка, скоєнаа з проникненням у житло чи інше приміщення).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

80