Шість найбільших спортивних арен України з метою колективного вирішення проблем функціонування, розвитку, просування та захисту інтересів таких підприємств усіх форм власності на державному рівні створили Всеукраїнське громадське об'єднання «Асоціація спортивних споруд України» (АССУ).

Як повідомила прес-служба державного концерну «Спортивні арени України» («Укрспортарени», Київ), відповідне рішення затвердили представники підприємств під час робочої наради 5 лютого у Києві.

Згідно з повідомленням, співзасновниками АССУ виступили «Укрспортарени», ДП «Національний спорткомплекс (НСК) «Олімпійський», ДП «Палац спорту» (входять в «Укрспортарени», обидва - Київ), ФК «Металіст» (Харків), ТОВ «Донбас Арена» (Донецьк) та ДП «Арена Львів» (Львів).

Крім того, учасники наради обговорили питання про недопущення повторного прийняття Верховною Радою без громадських слухань законопроекту про відповідальність за вчинення адміністративних правопорушень під час футбольних матчів, наголошується в повідомленні, передає «Інтерфакс-Україна».

Для отримання відповідних пропозицій від громадськості у вирішенні зазначеного питання ДП «Палац спорту» доручено розробити проект листа до комітету Верховної Ради з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму.

Проект листа буде попередньо розісланий футбольним клубам і організаціям для збору пропозиції та узгодження, йдеться в повідомленні.

Держконцерн «Спортивні арени України» створено постановою Кабінету Міністрів України від 13 липня 2011 року. При створенні до його складу увійшли ДП «НСК «Олімпійський», ДП «Палац спорту» та ДП «Дирекція з будівництва об'єктів до Євро-2012 у Львові».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

79