Незважаючи на непросту ситуацію в країні, Міністерство аграрної політики та продовольства України продовжує виконувати завдання, які поставили перед відомством Президент і уряд України. Це, насамперед, забезпечення продовольчої безпеки країни і стабільна робота аграрного сектора. У зв'язку з цим під час селекторної наради в Кабміні в.о. міністра аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк визначив низку важливих пріоритетів у роботі на цей рік.

«Незважаючи на непросту ситуацію в країні, ми повинні виконувати ці завдання і повністю зберігати керованість в аграрному секторі економіки. Це, в першу чергу, забезпечення продовольчої безпеки країни і стабільна робота аграрного сектора. У цьому контексті вкрай важливі постійний зв'язок і співпраця з облдержадміністраціями», - повідомив Присяжнюк.

Під час селекторної наради міністр окреслив основні завдання, які зараз стоять перед відомством і регіонами. У свою чергу представники місцевих органів влади доповіли про актуальні проблеми, які потрібно усунути. Тому Присяжнюк дав низку доручень, щоб оперативно їх вирішити. Також він відмітив ті загальні завдання, які стоять перед міністерством і керівництвом областей.

«Цей рік буде дуже напруженим і це вимагає від обласного керівництва максимальної мобілізації зусиль. Ще раз нагадаю, що головним пріоритетом аграрної політики повинні бути інтереси саме простого селянина, максимальне його залучення в соціально-економічні процеси. Але сьогодні ми повинні зосередити всі зусилля, щоб провести весняно-польові роботи», - підсумував міністр.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

135