Протягом ночі 3 лютого у різних районах Києва 4 рази виникали пожежі транспортних засобів, повідомляє прес-служба столичного управління ДСНС.


Так, перша пожежа виникла приблизно о 00:30. Біля 9-поверхового житлового будинку на вул. Ентузіастів, 25 загорівся автомобіль Nissan Murano. Вогонь пошкодив салон транспортного засобу.
 

Наступний випадок стався о 03:16 у Шевченківському районі міста. На узбіччі проїжджої частини Бессарабській площі, 2 в автомобілі Mercedes Sprinter виникла пожежа. У мікроавтобусі вогнем пошкоджено панель приладів, внутрішня оббивка, закопчено салон автомобіля.
 

Через 20 хвилин після попередньої пожежі дніпровські рятувальники виїхали на ліквідацію займання в авто Chevrolet Lacetti. Припаркований автомобіль був на узбіччі проїжджої частини на вул. Жмаченка, 18. Вогонь пошкодив двигун, електропроводку, моторний відсік та лакофарбове покриття транспортного засобу.
 
О 04:00 у дворі приватного житлового будинку на вул. Кобилянській, 3 горів автомобіль Mitsubishi Lancer. Вогонь пошкодив моторний відсік, салон та лакофарбове покриття автомобіля.
 

Причини виникнення пожежі у 4 випадках встановлюються. Жертв і постраждалих немає.
Як повідомлялося, в ніч на 30 січня в різних районах Києва підпалили 17 автомобілів.

1 лютого міліція затримала одного з паліїв автомобілів у Києві. Затриманий - громадянин Грузії - стверджує, що відповідне завдання йому дали в Будинку профспілок.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

248