За фактом пошкодження майна Валківської райдержадміністрації відкрито кримінальне провадження, повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області.

Інформація про задимлення приміщення адмінбудівлі надійшла до міліції від диспетчера районного управління ДСНС у неділю, 26 січня, близько 01:40.

Під час виїзду на місце події було встановлено, що на першому поверсі двоповерхової будівлі Валківської районної державної адміністрації розбито вікно, в коридорі правоохоронці виявили два частково пошкоджені від термічного впливу вогню крісла і часткове пошкодження лінолеуму.

Як з'ясувалося, вночі невідомі розбили скло на першому поверсі і кинули дві пляшки з невідомою речовиною, після чого сталося задимлення.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 15 років. Зараз за даним фактом проводяться подальші слідчі дії. Сума матеріального збитку встановлюється.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

108