Державна служба з надзвичайних ситуацій заперечує, що до Києва з регіонів стягується важка рятувальна техніка.

Про це на брифінгу сказав перший заступник голови ДержНС Анатолій Бойко.

«Жодної одиниці техніки немає в Києві з інших регіонів», - сказав він, коментуючи інформацію про нібито стягування важкої техніки з регіонів для розчищення Євромайдану в Києві, повідомляють «Українські новини».

Бойко зазначив, що ця інформація не відповідає дійсності, оскільки практично всі тягачі ЗІЛ, які є в ДержНС, знаходяться в областях і ліквідують там наслідки негоди.

При цьому він зазначив, що київський гарнізон ДержНС дійсно переведено на посилений режим роботи, але це пов'язано з ускладненням погодних умов та зі збільшенням кількості пожеж.

Як повідомляв ForUm, на вул. Грушевського у центрі Києва з 19 січня тривають сутички між мітингувальниками і співробітниками правоохоронних органів. Сотні людей, в тому числі 311 міліціонерів, поранено, дві людини загинули.

Міліція з метою перевірки на причетність до скоєння кримінальних злочинів у центрі Києва, зокрема масових заворушень, затримала 116 осіб.

Міністерство закордонних справ спростовує інформацію про інформування зарубіжних посольств у Києві про намір влади ввести надзвичайний стан.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

89