Прокуратурою Львівської області закриті всі кримінальні провадження щодо подій, пов'язаних із масовими акціями протесту. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

«У зв'язку з набранням чинності Закону України «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування і покарання з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань», процесуальними керівниками органів прокуратури Львівської області прийнято рішення про закриття шести кримінальних проваджень», - наголошується в повідомленні.

Крім того, до суду направлено клопотання про звільнення осіб від кримінальної відповідальності у процесах, пов'язаних із масовими акціями протесту, які почалися 21 листопада 2013 р.

Таким чином, виконання цього Закону органами прокуратури Львівської області забезпечене у повному обсязі, зазначається в повідомленні.

Як раніше повідомляв ForUm, Верховна Рада прийняла за основу і в цілому проект закону про внесення змін до Закону України №3893 «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування і покарання з приводу подій, що мають місце під час проведення мирних зібрань».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

188